Huoltotapahtuma 2023 – Jyväskylä 26.8.2023

Huoltotapahtuma 2023

Yhdistyksen jäsenet puolisoineen ja lapsineen ovat lämpimästi tervetulleita perinteikkääseen Huoltotapahtumaan Jyväskylässä lauantaina 26.8.2023!

Huoltotapahtuma on Logistiikkaupseeriyhdistyksen jäsenilleen vuosittain järjestämä viikonloppuun ajoittuva tilaisuus, jossa jäsenistöllä on keskinäisen kanssakäymisen lisäksi ollut mahdollisuus tutustua kulloinkin johonkin Puolustusvoimien joukko-osastoon, elinkeinoelämän yritykseen ja alueen nähtävyyksiin. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1992 alkaen.

Vuoden 2023 huoltotapahtuman tapahtumapaikaksi on valittu Jyväskylän talousalue tutustumiskohteiden ollessa Valtran tehtaat ja 3. Logistiikkarykmentti, jonka rinnalla tarkastellaan myös Ilmavoimien huoltoa.

Ohjelma

  • 11.30 Kokoontuminen Jyväskylä Matkakeskus (Hannikaisenkatu 20), josta siirtyminen yhteiskuljetuksella 11.40 – 12.00 Tikkakoskelle
  • 12.00 Lounas Ilmasotakoululla Leijona Cateringin ravintola Luonnetissa (Logistiikkaupseerit ry:n Valtuuskunta tarjoaa lounaan)
  • 13.00 Tutustuminen 3. Logistiikkarykmenttiin Tikkakoskella ja Ilmavoimien huoltoon, ohessa huoltokilpailu (leikkimielinen pienryhmissä)
  • 15.00 Valtra Suolahden tehtaat (tervetulokahvit, tutustuminen yritykseen, tuotantoon ja kalustoon)
  • 17.45 Yhteinen päivällinen (Yhdistyksen tarjoamana)
  • 19.30 Tapahtuma päättyy

Jos Jyväskylässä haluaa viettää koko viikonlopun, alue tarjoaa runsaasti nähtävää sekä mahdollisuuksia rentoutua.

Ilmoittautuminen Huoltotapahtumaan pyydetään tekemään yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen logury@gmail.com 31.7.2023 mennessä. Ilmoittautumisessa tulee kertoa osallistujien koko nimi, henkilöturvatunnus (tätä tarvitaan varuskuntavierailuun) ja mahdolliset erityisruokavaliot. Lisäksi jos et osallistu yhteiskyyteihin Matkakeskukselta, vaan tarkoituksenasi on vierailla varuskunnassa omalla ajoneuvollasi, ilmoitahan myös ajoneuvosi rekisteritunnuksen!