Logistiikkaupseerit ry:n syyskokous

Arvoisa yhdistyksen jäsen,

 

Logistiikkaupseerit ry:n syyskokous järjestetään 3.10.2022 Maanpuolustuskorkeakoululla Helsingissä.

Kokouksen yhteydessä järjestetään kaksi esitelmää, jossa pääsemme kuulemaan yhdistyksen kuluvan vuoden teemaan, eli toimitusverkostojen hallintaan liittyvän seminaariesitelmän kapteeni Markus Gardbergilta sekä Ukrainan sodan logistiikkaan liittyvän esitelmän kenraalimajuri evp. Pekka Toverilta.

Pyydämme kaikkia osallistujia ilmoittamaan sunnuntaina 25.9. mennessä osallistumisestaan sähköpostilla tarjoiluiden varmistamiseksi osoitteeseen logury(a)gmail(piste)com ja ilmoittamaan samalla mahdollisista allergioista. Ilmoittautuminen on luonteeltaan sitova, jotta voimme varmistua tarjoiluiden oikeasta määrästä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita koko nimesi ja syntymäaikasi. Näitä tarvitaan sotilasalueelle pääsyä varten.

Yhdistyksen kokoukseen on mahdollisuus osallistua myös Teams-yhteydellä. Mainitse tällöin ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistut vain verkon kautta. Ilmoittautuneille lähetetään paluuviestinä teams-linkki osallistumista varten. Esitelmät ovat kuultavissa vain paikan päällä.

Tilaisuuden ohjelma on seuraava:

14:30 Saapuminen Maanpuolustuskorkeakoululle Santahaminaan.

14:45 – 15:25 Seminaari 1 Luottamus monitoimittajaverkostoissa, Kapteeni Markus Gardberg

15:30 – 16:15 Seminaari 2 Ukrainan sodan kokemuksia logistiikan näkökulmista, kenraalimajuri evp. Pekka Toveri

16:30 Kahvitilaisuus/Valtuuskunnan kokous

17:30 Yhdistyksen syyskokous

19:30 Päivällinen Maanpuolustuskorkeakoulun juhlasalissa.

Varaudumme muutoksiin tilanteen niin vaatiessa. Huomioithan myös yleiset suositukset ja ohjeet, etkä saavu paikan päälle sairaana. Tarkemmat ohjeet saapumisesta lähetetään ilmoittautuneille kokousta edeltävän viikon aikana.